Zbornik radova Bim Bam konferencije

Naša prva Bim Bam konferencija imala je za cilj širenje ideja o neformalnom učenju i ranoj muzičkoj stimulaciji. Okupili smo sjajne vaspitače, muzičare, defektologe i nastavnike iz celog regiona, a oni su, na završnom delu konferencije, prezentovali svoje autorske igre.

A te igre mi prezentujemo vama! Naslovna Zbornik

Zbornik sadrži 25 igara namenjenih različitim uzrastima dece, i svaka od njih ima za cilj da razvije neku od muzičkih veština. Uz to, ono što im daje dodatnu vrednost i zbog čega su se našle u Zborniku, jeste to što razvijaju i čitav niz drugih veština koje, samo naizgled, nisu u vezi sa muzikom. Muzičko opismenjavanje, koordinacija, motorika, memorija, koncentracija, aktivno slušanje ili razmišljanje unapred, samo su neke od veština koje razvijaju ove igre. I baš zato volim da kažem da su i ove igre – više od muzičke igre.

Od danas, Zbornik je zvanično u prodaji. Možete ga preuzeti i čitati u PDF formatu ili štampati, izbor je vaš. Iskoristite posebnu ponudu do 21.9.2020. i uživajte cele godine! Za više informacije i narudžbine, pišite nam na motivmt@gmail.com.

This slideshow requires JavaScript.