NLP

Akademija za roditelje

Vaspitanje deteta najvažniji je posao u životu roditelja, u kojem kao da nedostaje dovoljno podrške i vremena. Prave škole sa redovnom nastavom i domaćim zadacima za roditelje ne postoje, retka su stručna usavršavanja, pohvale i nagrade još ređe, a penzija ni ne postoji. Ipak, postoje načini kako roditelji mogu naučiti da budu još uspešniji i da rezultate u vaspitanju dece postižu brzo i lako. HR Centar je kreirao treninge za roditelje i decu i pozabavio se različitim pristupima i rešenjima za uspešno roditeljstvo, koji podrazumevaju razumevanje dece, davanje podrške, podsticanja i motivacije.

Ne odrastaju samo deca, odrastaju i roditelji. Koliko god posmatrali decu da vidimo što će napraviti od svojih života,oni gledaju nas da vide što mi radimo sa našim životom. Zato, ne mogu reći detetu da posegne za zvezdama. Sve što mogu uraditi je da sam posegnem za njima. Dostojevski

Trening će Vam omogućiti:

da steknete uvid u način funkcionisanja različitih uspešnih komunikacijskih modela. Posebna pažnja posvećuje se razvoju motivacije i optimizma, ključnim faktorima za uspeh svakog deteta. Na ovaj način, odgovorno roditeljstvo će postati, možda ne najlakši, ali svakako najlepši posao u životu.

Osnovne tematske oblasti su:

  • Principi komunikacije sa decom
  • Načini na koji deca primaju informacije
  • Željena i neželjena stanja
  • Samokontrola i samopouzdanje
  • Motivacijski faktori
  • Razvoj optimizma kod dece
  • Pohvala i kazna

Trening se realizuje kroz 4 radionica od po 3 sata, u toku 2 meseca i zasnovan je na kombinaciji interaktivnog predavanja i vežbi koje oslikavaju realne situacije. Na osnovu vežbi, roditelji stiču iskustvo potrebno da naučene tehnike primene u svakodnevnom životu. Primenom tehnika u praksi, odmah se počinju uočavati pozitivne promene i rezultati.

Vreme održavanja radionica:

I 16.10.2019. 18h – 21h

II 30.10.2019. 18h – 21h

III 13.11.2019. 18h – 21h

IV 27.11.2019. 18h – 21h

Mesto održavanja: HR Centar, Resavska 48, sprat 1, stan 12

Kontaktirajte nas: +381 60 55 00 596, office@mynlp.rs ili ovde

akademija-za-roditelje

NLP, šta, za koga i gde?

Programi su zasnovani na NLP principima i uključuju sve tehnike, veštine i znanja koji nam omogućuju ostvarenje uspeha na području profesionalnog i razvoja poslovanja, ličnog razvoja i unapređenja porodičnih odnosa.

ZAŠTO NLP?

Možemo odgovoriti da se NLP bavi veštinama komunikacije i uključuje alate koji nam omogućavaju bolje razumevanje s ljudima. NLP nas uči veštinama i znanjima kako da se bolje razumemo, iako smo različiti.

ZA KOGA JE NLP?

NLP trening Vam može pomoći da naučite tehnike koje će podići Vaš uticaj, motivaciju i povećati uspeh u bilo kom području Vašeg života!

ZAŠTO BAŠ KOD NAS?

Nudimo više znanja jer se naši programi zasnivaju na principima NLP-a i HNLP – Humanističke neurolingvističke psihologije. Sertifikovani od strane 2 najveće evropske i kanadske asocijacije – IANLP i INHNLP.

Osim NLP treninga, pročitajte kakve sve obuke organizuje My NLP i HR Centar.

U toku su prijave za novi praktičarski i master NLP program u Beogradu i Banja Luci koji će početi u septembru i oktobru ove godine. Takođe, u pripremi su praktičarski programi za još nekoliko lokacija u regionu. Prijave možete poslati ovde

my NLP FINAL logo RGB(1).png