Više od muzičke igre

Da li volite muziku? Da li volite da se igrate? Da li učite decu da vole muziku? Onda je knjiga „Više od muzičke igre“ pravi priručnik za vas!korice1
U knjizi ćete naći 111 igara namenjenih radu sa decom uzrasta od 2-15 godina, a koje, na različite načine, podstiču razvoj različitih veština važnih kako za buduće muzičare, tako i za sve ostale. Knjiga je podeljena u 8 oblasti i donosi smernice vaspitačima, nastavnicima i roditeljima kako da na neformalan način razvijaju ritam, sluh, pevanje, finu i krupnu motoriku, ali i mnogo drugih veština na način koji je apsolutno najbolji za dete – kroz igru! Svako poglavlje ima dodatno objašnjenje zbog čega je važno razvijati određene veštine kod deteta u određenim fazama detinjstva. Priručnici ovog tipa nedostaju na tržištu, iako su neophodni, kako u nastavi, tako i u svakoj porodici.
Igra je osnovni kanal učenja i most između formalnog  obrazovanja i onoga što je detetu potrebno. Zato, planski uključite muzičke aktivnosti u svakodnevne igrarije, a knjiga „Više od muzičke igre“ će vam pomoći da  istovremeno podstičete razvoj inteligencije, socijalizacije, liderstva i kreativnosti.

Knjigu je ilustrovala Ana Petrović a izdavač je Finesa. Knjigu možete naručiti ovde

Knjiga je dostupna i na engleskom jeziku pod nazivom More Than Mere Music.Melodija