Snimljeni vebinari

Vebinar Aktivno slušanje namenjen je svima koji u svom radu koriste muziku, na bilo koji način i sa decom bilo kog uzrasta. Na ovom vebinaru naučićete razliku između aktivnog i pasivnog slušanja muzike, kada se koji model primenjuje i kako. Naučićete i koji su najvažniji načini aktivnog slušanja, kako da produžite pažnju i poboljšate memoriju korišćenjem vizuelnog i kinestetičkog kanala učenja, kao i šta su muzikogrami, kako se koriste i kako sami da ih napravite. Prijavite se ovde i pogledajte snimak onda kada to vama odgovara.

Vebinar Učenje kroz pokret namenjen je svima koji rade sa decom predškolskog i školskog uzrasta, a daje važne smernice i o uticaju pokreta na odrasle. Osim naučnih činjenica i korisnih studija, vebinar nudi i prikaz kako se pokret koristi u metodama poput Dalkroz, Valdorf, BAPNE, El Sistema, NTC i naravno Bim Bam. Mnoštvo korisnih primera i materijala čeka da pogledate i iskoristite! Prijavite se ovde i pogledajte na YouTube onda kada vama odgovara.

Pogledajte snimak vebinara Rainbow metoda: Korak po korak, na YouTube. Saznajte sve, od početnih koraka, preko osnovnih načela korišćenja metode pa do konkretnih primera i ideja za sve uzraste i potrebe učenja. Prijavite se ovde i pogledajte onda kada vama odgovara.

112

Vebinar “Kako deca uče?” sada možete pogledati kao snimak, onda kada vama odgovara. 2 sata i 20 minuta važnih učenja o tome kako deca (a i mi odrasli) primaju informacije, kako ih čuvaju i zaboravljaju, te mnoštvo  korisnih strategija za lakše učenje prilagođeno svakom tipu učenika. Prijavite se na linku ovde i pratite uputstva. Link će vam stići na mejl i možete ga pogledati kada je to vama najzgodnije.

za sajt 600x300