Materijali

Uskršnje bojanke na poklon!

Svi vi koji se prijavite da od nas dobijate obaveštenja kada objavimo novosti na sajtu, na poklon možete dobiti dve muzičke bojanke sa uskršnjim motivima. Bojanke su formata A4 i možete ih štampati sami. Jedna bojanka za cilj ima učenje imena nota abecedom i solmizacijom po Rainbow metodi, pa deca imaju zadatak da odgovarajući deo jajeta oboje odgovarajućom bojom. Druga bojanka namenjena je učenju notnih vrednosti i mi je, u Bim Bamu, koristimo sa muzičkim kockicama. Dete baci kockicu i znak koji dobije je zadatak kojom šarom treba da ispune deo u jajetu. Kockice, kao i sav edukativni muzički materijal, možete pogledati u našem katalogu i naručiti ovde. Kada se prijavite na dnu početne stranice, poslaćemo vam bojanke, spremne za štampu!

Muzičke kartice na poklon!

Naša ilustratorka Ana Petrović zaslužna je za kartice instrumenata, nota i simbola za sviranje telom koje možete dobiti kada se prijavite za praćenje našeg sajta preko e-pošte. Deo materijala je dostupan besplatno, a komplet od 24 kartice možete dobiti po ceni od samo 550 dinara! Kartice su u PNG formatu i mogu se štampati u veličini A5 i manje. Ako ih štampate na papiru, možete ih plastificirati kako bi vam trajale godinama. Možete ih štampati i na kaširanom papiru, kao što mi štampamo memo kartice i slagalice u CMYK Kolibri.

img-36160a20ea032f0a0083409c9c3b92aa-v.jpg

Prijavom na e-poštu na dnu početne strane, dobićete besplatno 5 kartica spremnih za štampu, a ceo komplet možete dobiti nakon uplate punog iznosa od 550 din. na račun Udruženja Motiv MT 325-9500700045336-84. Uz to, bićete obavešteni o svim novostima na našem sajtu – kada i gde su zakazani seminari i predavanja, o novim tekstovima i materijalima za vas.

U kompletu od 24 kartice 5 je za sviranje telom, na 8 su notne vrednosti, a na 11 su muzički instrumenti. Kartice možete iskoristiti za različite muzičke igre, a mi vam preporučujemo za pravljenje plana aktivnog slušanja, asocijativno sviranje ili muzičke pantomime. Mogućnosti su ogromne, važno je početi!

Materijali iz Zbornika radova Bim Bam konferencije

Potražite ovde materijale iz e-book-a koji su spremni za rad. Nema potrebe da sami crtate i smišljate, mi smo sve uradili za vas.

Muzički krugovi (autorka Milena Gojković)

Muzički jamb (autorka Marina Vujović)

Muzikalni crvić (autorka Ivana Popović – Milčić)

Muzičke skrivalice (autorka Tatjana Pajić)

 

Za vrtiće, osnovne i muzičke škole, za potrebe dodatne motivacije i učenja, nastali su razni posteri koje možete preuzeti i štampati za svoj radni prostor. Ako imate problem sa rezolucijom, pišite da Vam pošaljemo direktno.