Materijali

Naša ilustratorka Ana Petrović zaslužna je za kartice instrumenata, nota i simbola za sviranje telom koje možete dobiti kada se prijavite za praćenje našeg sajta preko e-pošte. Deo materijala je dostupan besplatno a komplet od 24 kartice možete dobiti po ceni od samo 550 dinara! Kartice su u PNG formatu i mogu se štampati u veličini A5 i manje. Ako ih štampate na papiru, možete ih plastificirati kako bi vam trajale godinama. Možete ih štampati i na kaširanom papiru kao što mi štampamo memo kartice i slagalice u CMYK Kolibri.

img-36160a20ea032f0a0083409c9c3b92aa-v.jpg

Prijavom na e-poštu na dnu početne strane, dobićete besplatno 5 kartica spremnih za štampu a ceo komplet možete dobiti nakon uplate punog iznosa od 550 din na račun Udruženja Motiv MT 325-9500700045336-84. Uz to, bićete obavešteni o svim novostima na našem sajtu – kada i gde su zakazani seminari i predavanja, o novim tekstovima i materijalima za vas.

U kompletu od 24 kartice 5 je za sviranje telom, na 8 su notne vrednosti a na 11 su muzički instrumenti. Kartice možete iskoristiti za različite muzičke igre a mi vam preporučujemo za pravljenje plana aktivnog slušanja, asocijativno sviranje ili muzičke pantomime. Mogućnosti su ogromne, važno je početi!

Materijali iz Zbornika radova Bim Bam konferencije

Potražite ovde materijale iz e book-a koji su spremni za rad. Nema potrebe da sami crtate i smišljate, mi smo sve uradili za vas.

Muzički krugovi (autorka Milena Gojković)

Muzički jamb (autorka Marina Vujović)

Muzikalni crvić (autorka Ivana Popović – Milčić)

Muzičke skrivalice (autorka Tatjana Pajić)

 

Za vrtiće, osnovne i muzičke škole, za potrebe dodatne motivacije i učenja, nastali su razni posteri koje možete preuzeti i štampati za svoj radni prostor. Ako imate problem sa rezolucijom, pišite da Vam pošaljemo direktno.

 

 

Evo i nekih radnih materijala za najmlađe. Ako imate problem da ih sačuvate, javite se da Vam pošaljemo direktno.