Bim Bam metoda

Ako planirate da otvorite svoju muzičku radionicu, možemo Vam pomoći. Iskustvo, znanje, planovi, radni materijali, literatura i stručno usavršavanje, biće Vam potrebno da spremno započnete novu avanturu. Podrška, marketing i prepoznatljivost, značiće Vam kad ste na samom početku. Tako je iz potrebe da obezbedi dodatno muzičko obrazovanje deci u Baru, 2017. je tamo počela sa radom Muzička radionica za bebe i decu uzrasta do 7 godina po Bim Bam metodi. Radionicu već drugu godinu za redom vodi profesorka klavira Milena Gojković u okviru Kulturnog centra “Sovice”.

bim bam rasteU sezoni 2018/19, Bim Bam se proširila na nove lokacije. Prvo je otvorena muzička radionica u Loznici i to u okviru muzičke škole “Vuk Karadžić” i dva privatna vrtića a vodi je profesorka klavira Marija Petrović. Zatim je otvorena i radionica za bebe u okviru Art špajzića u Kraljevu i vodi je muzički pedagog Jelena Dimitrijević. Sledi otvaranje još dve radionice, u Srbiji i Republici Srpskoj.

Za sve dodatne informacije u vezi sa otvaranjem muzičke radionice Bim Bam u Vašem gradu, kontaktirajte nas direktno na bimbambebe@gmail.com ili ovde

 

Možete se informisati i prijaviti i direktno na imejl koleginica u drugim gradovima:

Bar

Loznica

Kraljevo