O meni

Osim toga što sam ponosna mama dve divne devojke, kao diplomirani muzički pedagog sam autor više akreditovanihmms1 seminara Multimedijalne muzičke radionice koji se bave savremenim metodama muzičkog obrazovanja, namenjenim zaposlenima u Srbiji i Crnoj Gori. Takođe, svoje znanje prenosim i zaposlenima i roditeljima u Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj. Seminari su nastali iz velike želje da se pomogne svima koji rade u obrazovanju i mogu da pozitivno utiču na intelektualni i muzički razvoj dece. Takođe sam i član stručnog tima NTC programa koji je sa istim ciljem, a drugačijim putem, nastao za dobrobit svakog deteta. Volim da posmatram decu kako se igraju i uče i da njihove igre pretvaram u muzičke. Tako je prvo nastala knjiga “Više od muzičke igre”, zatim i čitav niz društvenih muzičkih igara za lako i zabavno muzičko opismenjavanje i dece i odraslih. Sledeći poduhvat bio je izdavanje radne sveske namenjene predškolcima i pripremnim razredima muzičke škole pod nazivom “Više od muzičke sveske” objavljene okviru mog udruženja “Motiv MT”. Nakon toga je usledilo i prvo elektronsko izdanje, Zbornik radova sa prve međunarodne Bim Bam konferencije, održane u Beogradu od 1. do 5.jula 2020.

Autor sam prve muzičke radionice za bebe, Bim Bam koja okuplja decu starosti već od 6 meseci kao i njihove roditelje, bake, tetke i sve ostale sa kojima provode najviše vremena. Cilj mi je da ponudim deci sigurno okruženje u kome se igra, peva i druži, dok roditelji uče o važnosti različitih aktivnosti za različite uzraste dece. Moja radionica je našla put i do dece u Baru, Loznici, Velikoj Plani, Kragujevcu, Banja Luci, Podgorici i Mostaru, gde Bim Bam radi, po mojoj metodi, sa uzrastom do 12 godina.

 

Kao NLP trener, autor sam više radionica namenjenih ličnom razvoju odraslih i roditelja u okviru asocijacije MyNLP. 2019.godine objavila sam prvi NLP dnevnik koji pomaže svima koji su zakoračili u NLP vode da svoja znanja svakodnevno koriste. U narednim godinama, MyNLP će biti drugi važan centar mog rada i ličnog razvoja kroz obuke ne samo iz oblasti roditeljstva već i profesionalnog i ličnog rasta i razvoja.