O meni

Osim toga što sam ponosna mama dve divne devojke, kao diplomirani muzički pedagog autor sam više akreditovanihmms1 seminara, koji se bave savremenim metodama muzičkog obrazovanja, namenjenim zaposlenima u Srbiji i Crnoj Gori. Takođe, svoje znanje prenosim i zaposlenima i roditeljima u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Makedoniji i Sloveniji i svima koji imaju potrebu za stalnim stručnim usavršavanjem. Seminari su nastali iz velike želje da se pomogne svima koji rade u obrazovanju i mogu da pozitivno utiču na intelektualni i muzički razvoj dece. Takođe sam i član stručnog tima NTC programa, koji je sa istim ciljem, a drugačijim putem, nastao za dobrobit svakog deteta. Volim da posmatram decu kako se igraju i uče i da njihove igre pretvaram u muzičke. Tako je prvo nastala knjiga “Više od muzičke igre, zatim i čitav niz društvenih muzičkih igara za lako i zabavno muzičko opismenjavanje i dece i odraslih. Sledeći poduhvat bio je izdavanje radne sveske namenjene predškolcima i pripremnim razredima muzičke škole pod nazivom “Više od muzičke sveske” objavljene okviru mog udruženja “Motiv MT”. Nakon toga je usledilo i prvo elektronsko izdanje, Zbornik radova sa prve međunarodne Bim Bam konferencije, održane u Beogradu od 1. do 5.jula 2020. i priručnika Muzičke kockice. Veliki broj mojih igara i radnih materijala svakodnevno dolazi do krajnjih korisnika, koji rade sa decom različitih uzrasta u vrtićima, školama, muzičkim radionicama, produženim boravcima, logopedskim ordinacijama i naravno, kod kuće.

Autor sam prve muzičke radionice za bebe, Bim Bam, koja okuplja decu starosti već od 6 meseci kao i njihove roditelje, bake, tetke i sve ostale sa kojima provode najviše vremena. Cilj mi je da ponudim deci sigurno okruženje u kome se igra, peva i druži, dok roditelji uče o važnosti različitih aktivnosti za različite uzraste dece. Moja radionica je našla put i do dece u  Loznici, Banji Koviljači, Velikoj Plani, Kragujevcu, Novom Sadu, Čelarevu, Bačkoj Palanci, Baru, Banja Luci, Podgorici i Mostaru, gde Bim Bam radi, po mojoj metodi, sa uzrastom do 12 godina. Paralelno imamo i školice klavira i violine uz uvek isto pravilo: da je svako dete posebno, jedinstveno i drugačije pa je i pristup uvek jedinstven. Uvek smo otvoreni za nove koleginice i kolege, koji će svoju jedinstvenost podeliti sa nama i tako oplemeniti naš rad.

Kao NLP trener, držim NLP edukaciju za sve koji započnu ovo izvanredno putovanje u okviru Asocijacije My NLP, čiji sam osnivač. Autor sam više radionica namenjenih ličnom razvoju odraslih i roditelja u okviru asocijacije MyNLP. 2019. godine objavila sam prvi NLP dnevnik, koji pomaže svima koji su zakoračili u NLP vode da svoja znanja svakodnevno koriste. MyNLP je drugi važan centar mog rada i ličnog razvoja i kroz koučing sesije i konsalting  učim i rastem zajedno sa svojim klijentima.