O meni

Osim toga što sam ponosna mama, kao diplomirani muzički pedagog sam autor više akreditovanihmms1 seminara Multimedijalne muzičke radionice koji se bave savremenim metodama muzičkog obrazovanja, namenjenim zaposlenima u Srbiji i Crnoj Gori. Seminari su nastali iz velike želje da se pomogne svima koji rade u obrazovanju i mogu da pozitivno utiču na intelektualni i muzički razvoj dece. Takođe sam i član stručnog tima NTC programa koji je sa istim ciljem, a drugačijim putem, nastao za dobrobit svakog deteta. Volim da posmatram decu kako se igraju i uče i da njihove igre pretvaram u muzičke. Tako je prvo nastala knjiga “Više od muzičke igre”, zatim i čitav niz društvenih muzičkih igara za lako i zabavno muzičko opismenjavanje i dece i odraslih. Sledeći poduhvat bio je izdavanje radne sveske namenjene predškolcima i pripremnim razredima muzičke škole pod nazivom “Više od muzičke sveske” objavljene okviru mog udruženja “Motiv MT”.

Autor sam i prve muzičke radionice za bebe Bim Bam koja okuplja decu starosti već od 6 meseci do 3 godine i njihove roditelje, bake, tetke i BBsve ostale sa kojima provode najviše vremena. Cilj mi je da ponudim deci sigurno okruženje u kome se igra, peva i druži, dok roditelji uče o važnosti različitih aktivnosti za različite uzraste dece. Moja radionica je našla put i do dece u Baru, Loznici i Kraljevu, gde Bim Bam radi, po mojoj metodi, sa uzrastom do 8 godina.

Godinama sam bila programski direktor udruženja Music Art Project koji u Srbiji sprovodi program El Sistema. Velika je privilegija raditi za decu i profesore kojima možete pomoći da svoj život promene kroz muziku što im program El Sistema može ponuditi. Upoznala sam mnogo nasmejane dece, divnih kolega iz Srbije i celog sveta i imala sreću da sa njima intenzivno radim, učim i usavršavam se. Bila sam menadžer projekta koji je finansirala Evropska unija preko Evropskog PROGRESA i beskrajno sam im zahvalna za sve lekcije iz oblasti za koje sam mislila da mi nikada neće trebati a najviše za veliko razumevanje i prepoznavanje značaja izdavanja moje prve knjige “Više od muzičke igre”.

Kao NLP trener, autor sam više radionica namenjenih ličnom razvoju odraslih i roditelja u okviru HR Centra i MyNLP.  U narednim godinama, MyNLP će biti drugi važan centar mog rada i ličnog razvoja kroz obuke ne samo iz oblasti roditeljstva već i profesionalnog i ličnog rasta i razvoja.

Član sam Upravnog odbora Belgrade Chopin Fest-a i na moje veliko zadovoljstvo imam priliku da pomognem kako u organizacionom tako i programskom radu festivala.