Otvaranje Bim Bam centra

Ako razmšljate o otvaranju svoje muzičke radionice, treba vam podrška, ideje, znanje, možda baš mi imamo rešenje za Vas! Prethodnih 7 sezona naučili smo svašta, postigli mnogo, otvorili 16 lokacija i planiramo da tako nastavimo. Ako ste zainteresovani za rad sa nama, evo šta su naše preporuke.

Muzičke radionice Bim Bam imaju za cilj da osnaže i podrže sve dečje potencijale razvijajući muzičke sposobnosti isključivo kroz igru. Da bi u tome uspeli, naši treneri su posebno obučeni za rad sa decom svih uzrasta po Bim Bam metodi. Kroz niz seminara u trajanju od 40 sati, Bim Bam treneri steknu potrebna znanja da samostalno mogu da organizuju i sprovode časove za decu svih uzrasta. Takođe, steknu i znanja potrebna za dodatni rad sa roditeljima, koji su posebna podrška u našem zajedničkom radu.

Idealan način za započinjanje edukacije neophodne za ulazak u Bim Bam svet je prisustvo Bim Bam konferenciji, koja obuhvata upravo tih 40 sati stručnog usavršavanja. U pitanju su dva seminara (NTC i rana muzička stimulacija i Muzičke igre), kao i sama konferencija. Ove godine, Druga međunarodna Bim Bam konferencija bila je održana u julu mesecu, u Beogradu i online. Više o temama i terminima Konferencije pročitajte ovde.

Nakon završene obuke, treneri uz pomoć autorke radionice i ostalih trenera, kreću u otvaranje sopstvene radionice u svom gradu. Bim Bam podrška podrazumeva pomoć:

  • u izboru lokacije;BIM BAM(3)
  • u organizaciji promo časova;
  • u izradi svih promo materijala;
  • reklamiranju na društvenim mrežama;
  • organizaciji predavanja za roditelje;
  • obezbeđivanju materijala i knjiga za rad;
  • u pisanju projekata za konkurse.

Nakon otvaranja radionice, treneri imaju pomoć i podršku u vidu stalnih besplatnih stručnih usavršavanja, korišćenja svih Bim Bam štampanih, audio i video materijala, kao i stalne razmene znanja i iskustva sa ostalim Bim Bam trenerima.

Posebna vrednost Bim Bam tima je u poštovanju različitosti znanja, iskustva i sposobnosti svakog trenera. Redovni zajednički sastanci imaju za cilj ne samo razmenu informacija i novosti, već i konstantno međusobno učenje, kreiranje pojedinačnih i zajedničkih planova, kao i prevazilaženje svakodnevnih izazova.

Ako imate pitanja, nedoumica ili ideja kako biste ostvarili svoj san, a da mi u tome možemo da pomognemo, pišite nam, rado ćemo vam pomoći u odluci.

I, dobrodošli u Bim Bam!