Prva Bim Bam konferencija

Nakon šest godina rada, istraživanja, ideja, razmena iskustava, putovanja, stotina dece, roditelja, vaspitača i nastavnika, Bim Bam vas sa ponosom poziva na prvu međunarodnu konferenciju o značaju ranog razvoja, savremenom obrazovanju i ličnom pristupu detetu i odraslom.

Svoje bogato znanje i iskustvo želimo da podelimo sa svima koji rade sa decom bilo kao vaspitači i nastavnici, bilo kao roditelji.

Program obuhvata stručne akreditovane seminare, i to one koji su se u poslednjih nekoliko godina pokazali kao najtraženiji i najkorisniji. U pitanju su seminari Muzičke igre kao deo odrastanja i učenja (1.7.2020.) i NTC i rana muzička stimulacija (2-3.7.2020.). U nastavku će biti održana stručna konferencija koja će okupiti aktivne Bim Bam trenere i sve one koji će to postati u narednom periodu kao i sve zainteresovane učesnike koji će biti u prilici da vide, čuju, probaju i nauče šta je to Bim Bam metoda, koje su nam vrednosti, u šta verujemo i kako stižemo do rezultata.

Naš cilj je edukacija svih zainteresovanih, bilo da su zaposleni u obrazovanju, imaju svoje privatne škole i radionice ili žele da unaprede znanja kako bi postigli maksimalne rezultate u radu sa svojom decom.

Stvarajte budućnost sa nama, prijavite se ovde!

Cenovnik i ponude paketa potražite ovde.

Dodatne informacije i propratni materijal o konferenciji potražite ovde.

U četvrtak, 25.6.2020. u 18h u prostoru HR Centra, Resavska 48/12, biće održana prva Bim Bam tribina koja za cilj ima razmenu znanja i iskustava o značaju ranog razvoja kod dece. Pričaćemo o tome kada je pravo vreme za odredjene aktivnoati, šta deca mogu, trebaju i smeju da rade u odredjenom uzrastu i šta je to što može da se nauči samo u detinjstvu. Tema će biti i šta je zajedničko za sve uspešne roditelje i njihovu decu i kako to da razvijemo i kod nas samih.

Zbog ograničenog broja mesta, molimo vas da popunite prijavu za tribinu ovde.