Bim Bam konferencije

Druga Međunarodna Bim Bam konferencija

Velika nam je čast i zadovoljstvo da vas pozovemo na drugu međunarodnu Bim Bam konferenciju koja će biti održana od 30. 6. do 4. 7. 2021, uživo u Beogradu i online.Konferencija

Predviđeni termini su:

30. 6.    10 – 14h NTC i rana muzička stimulacija, dr Ranko Rajović

1. 7.      10 – 18h NTC i rana muzička stimulacija, Marijana Milošević

2. 7.        10 – 18h Muzičke igre, Marijana Milošević, Vladica Vasić

3 – 4. 7.   9 – 17h Bim Bam konferencija, Marijana Milošević

Prijave za sve događaje na konferenciji nalaze se ovde.

Više informacija o svim događajima pročitajte ovde.

Kotizacije za učešće na konferenciji pronađite ovde.

 

Prva Bim Bam konferencija, jul 2020.

Nakon šest godina rada, istraživanja, ideja, razmena iskustava, putovanja, stotina dece, roditelja, vaspitača i nastavnika, Bim Bam vas sa ponosom poziva na prvu međunarodnu konferenciju o značaju ranog razvoja, savremenom obrazovanju i ličnom pristupu detetu i odraslom.

Svoje bogato znanje i iskustvo želimo da podelimo sa svima koji rade sa decom bilo kao vaspitači i nastavnici, bilo kao roditelji.

Program obuhvata stručne akreditovane seminare, i to one koji su se u poslednjih nekoliko godina pokazali kao najtraženiji i najkorisniji. U pitanju su seminari Muzičke igre kao deo odrastanja i učenja (1.7.2020) i NTC i rana muzička stimulacija (2-3.7.2020). U nastavku će biti održana stručna konferencija, koja će okupiti aktivne Bim Bam trenere i sve one koji će to postati u narednom periodu, kao i sve zainteresovane učesnike, koji će biti u prilici da vide, čuju, probaju i nauče šta je to Bim Bam metoda, koje su nam vrednosti, u šta verujemo i kako stižemo do rezultata.

U četvrtak, 25.6.2020. u 18h u prostoru HR Centra, Resavska 48/12, biće održana prva Bim Bam tribina, koja za cilj ima razmenu znanja i iskustava o značaju ranog razvoja kod dece. Pričaćemo o tome kada je pravo vreme za odredjene aktivnosti, šta deca mogu, treba i smeju da rade u odredjenom uzrastu i šta je to što može da se nauči samo u detinjstvu. Tema će biti i šta je zajedničko za sve uspešne roditelje i njihovu decu i kako to da razvijemo i kod nas samih.